Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Jumat, Februari 15, 2008

Kenya Bali - Balinese Girls

Iki gambar kenya-kenya ing Bali sing lagi padha arak-arakan tumuju ing kuil kanthi nyunggi sesaji. Gambar iku dak jepret rikala tahun 2003. Sawuse dak edit nganggo Photoshop banjur dak upload. Klik gambar-gambar ing ngisor iki yen kepingin mriksani ukuran sing luwih gedhe.



Saliyane gambar kenya-kenya iku, ing ngisor iki uga gambar-gambar seka plesiran ing Bali:




Welcome to Bali... Welcome to Indonesia! ***

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator