Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Kamis, Maret 27, 2008

Wisanggeni Gugat - MP3 Wayang Ki Hadi Sugito

All tracks = 139 MB
Bitrate = 40 Kbps
Duration = 8 hrs


01-WISANGGENI GUGAT-1A.mp3
02-WISANGGENI GUGAT-1B.mp3
03-WISANGGENI GUGAT-2A.mp3
04-WISANGGENI GUGAT-2B.mp3
05-WISANGGENI GUGAT-3A.mp3
06-WISANGGENI GUGAT-3B.mp3
07-WISANGGENI GUGAT-4A.mp3
08-WISANGGENI GUGAT-4B.mp3
09-WISANGGENI GUGAT-5A.mp3
10-WISANGGENI GUGAT-5B.mp3
11-WISANGGENI GUGAT-6A.mp3
12-WISANGGENI GUGAT-6B.mp3
13-WISANGGENI GUGAT-7A.mp3
14-WISANGGENI GUGAT-7B.mp3
15-WISANGGENI GUGAT-8A.mp3
16-WISANGGENI GUGAT-8B.mp3

Powered by: Cowon JetAudio & 4Shared

Join 4Shared Now!

26 komentar:

Feri mengatakan...

wahh... ini lakon favorit saya pas kecil... dari beberapa kaset yang dimiliki bapak saya. Sampulnya bergambar wisanggeni dalam bingkai warna coklat.

saya paling suka pas perang kembang.... jan bagong lucu tenan.

Ijin donlod nggih...

kangbowo mengatakan...

mas..
nyuwun prikso
kok wisanggeni gugat nomer kalih
badhe didownload kok boten medal-medal


kangbowo

Kandar Ag. mengatakan...

#KangBowo: Sampun kula cek saged kok... mangga dipun ambali malih...

PRSSNI LAMPUNG mengatakan...
Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.
Mastris NS mengatakan...

Mas Kandar
Ngaturaken agunging panuwun awit Mas Kandar sampun kerso 'upload' mp3 wayang kulit saking ki Hadi Sugito... mugi taksih wonten carios sanes-sanesipun
dalem tenggo

Mastris

Heriyadi mengatakan...

Gara2 iseng ngetik nama anak saya, Wisanggeni, di Google search engine, saya nyasar di blog ini. Weh, hebat, akeh banget mp3 wayang kulit. Numpang ndownload nggih, Mas. Matur nuwun sanget.

seco mengatakan...

Matur nuwun mas....
saged download wayang meniko...
pun tenggo menawi wonten ingkang enggal

salam

sri mengatakan...

Wisanggeni gugat, bagian 4.B karo 8.A , ora iso di download

Kandar Ag. mengatakan...

Sampuuuun... Wisanggeni Gugat 4B lan 8A sampun lancar malih. Mangga...

Thomo mengatakan...

mas kandar matursembah nuwun...
nuwunsewu kulo sampun ndonlot

Agung mengatakan...

mas kandar, lapuran...
wisanggeni gugat 1A & 2B mboten saget dipun unduh

Agung mengatakan...

beberapa file "wisanggeni gugat" yang ndak bisa didonlot keluar message : "The file link that you requested is not valid"

pripun njih mas kandar? hehehe nyuwun duko, dados ngrepoti njenengan... saking le kepingin melek'an ngiras wungon eyang hadi :-)

Agung mengatakan...

mas lapur...
wisanggeni gigat 1A, 2B, 3B, 4A & 8B mboten saget pun unduh. waahhh gek malah lakon niku sing pas pesenane pakdhe dalem jee hehehehe

Kandar Ag. mengatakan...

Matur nuwun infonipun, Mas Agung. Link sampun dipun dandosi. Lanjuuuut....

Agung mengatakan...

waahhh manjur tenan Mas, tombone...
langsung biyanter ngunduhnya t:-)
tur nuwun sanget njih Mas, lintur wekdal tak ngunduh malih

SEMIN mengatakan...

matur nuwun awit paringipun download ringgit purwo, mugi panjenengan tansah ginanjar widodo wilujeng nir ing sambikolo. mugi kerso nambahi lampahan sanes ugi dalang sanes, kadosto Ki Anom Suroto ugi manawi wonten Ki Narto Sabdo.

eko mengatakan...

Mas no 10 kalih 12 wisanggeni gugat kok mboten sagen dipun unduh, kulo nyuwun tulung mas.

Kandar Ag. mengatakan...

Saged kok... dipun cobi malih kemawon...

Sastro Koplak mengatakan...

mas.... njenengan kagungan koleksi ringgit ingkang dhalangipun ki Anom Suroto menapa mboten?

Suwun, mas.....

Salam saking Sastro Koplak

Kandar Ag. mengatakan...

#Mas Sastro: Boten gadhah je, Mas... versi kasetipun gadhah, nanging sampun sami ompong, ateges wonten ingkang rusak utawi ical.

masriso mengatakan...

Wisanggeni Gugat sampun kawulo sedot mas!
Apa Mas Kandar kagungan gending minongko pengiring Pethilan Bambangan Cakil?
Nuwun.

suminto mengatakan...

makasih mas kandar sampun saged download, kolowingi download mboten saged diputer...

HADISUMARNA mengatakan...

Matur nuwun mas kulo sampun saget download wayang tuwin sanes-sanesipun.

Mbok menawi wonten, badhe nyuwun MP.3 Panyandra Penganten ( Janturan )

THL-TBPP LUWU TIMUR mengatakan...

Golek Gratisan Lek

wisanggeni mengatakan...

suwun mas namaku wisanggeni>>>aq g tau kenapa bapaku beri nama ini sekarang aku jadi tau trim mas

add madja mengatakan...

matur nuwunm mas...
ijin ndonload.....

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator