Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Selasa, Juli 22, 2008

Katresnaning kulawarga


Father and daughters, originally uploaded by BornJavanese.

"The love of a family is the best life's blessings."
Katresnaning kulawarga iku nugrahaning urip sing tuhu agung.

1 komentar:

Mbah Suro mengatakan...

Sampun dados kuwajiban paring katresnan dumateng sesami, punopo malih dumateng tiyang sepah kekalih. Provisiat.....

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator