Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Rabu, Agustus 27, 2008

Aneka Palaran - Nyi Tjondrolukito

Tracks = 9
All tracks = 31.4 MB
Bitrate = 40 Kbps


01 - PLRN PANGKUR - PLRN KINANTHI - PLRN ASMARADANA SL MNYR.mp3
02 - SRI KATON MATARAMAN - PLRN DURMA PL BR.mp3
03 - PLRN MIJIL - PLRN SINOM - PLRN ASMARADANA SL MNYR.mp3
04 - PLRN DHANDHANGGULA - PLRN DURMA SL MNYR.mp3
05 - PLRN KINANTHI-MEGATRUH-ASMARADANA-PUCUNG SL MNYR.mp3
06 - PLRN PANGKUR SL 6.mp3
07 - PLRN SINOM PL 6.mp3
08 - PLRN SINOM SL MNYR.mp3
09 - PLRN WENARAN SL 9.mp3

Powered by: Cowon JetAudio
Join 4Shared Now!

6 komentar:

sastrokoplak mengatakan...

wkwkkkkkkk...estu mas, palaran nyoto damel "fly".... dados kemutan kalian swargi Bpk kulo rumiyin remen klonengan ten rombongan dhusun. Matur nuwun, mas...

Desa kaligondo mengatakan...

siiiip...pokok e mak nyuss...kelingan cilik anku gabung seni karawitan neng ndeso sing mulang Kopka Taryono Alm. Mben bengi latihan klenengan

Desa kaligondo mengatakan...

Matur nuwun mas...kulo pun ngunduh sedoyo file,saged damel tombo kangen. Rehne kulo tebih saking griyo. Sak meniko wonten Banyuwangi. ( Dartono - asli Samen, Sumbermulyo, bambanglipuro, Bantul, Yogyakarta )

safari'74 mengatakan...

maturnuwun mas, sedoyo ingkang panjenengan warisaken, mugio sagetaken nglestareaken budaya njawi.
"lam kangge sedoyo poro wargi ing pundung tanjung rejo, nguter Sukoharjo makmur. saking kulo, tiang garut

Sastro Koplak mengatakan...

mas.... pundi gendhing sanesipun? kula tenggo lho mas.......

Wayah mengatakan...

ingkang nomor 1,3,4,7,8 mboten saget d pun pendet mz :file ini tidak lagi tersedia karena adanya klaim dari 4shared Support Team.

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator