Minggu, April 19, 2009

Buku Tamu - URL (Link)

Tumrap panjenengan sing kagungan blog utawa situs ing internet, lan ngersaake ijolan link, mangga kaaturan nyerat dhewe alamate (URL) ing ngisor iki. Matur nuwun...

3 komentar:

Nyach mengatakan...

sugeng patepangan, wargo inggal nderek gabungan, mugi-mugi dadoso sederek.

HADISUMARNA mengatakan...

Ndherek nepangaken Kang Mas Kulo pun Sumarno ingkang wonten ing tlatah tatar Pasundan, ( Mandalawangi Kabupaten Pandeglang Banten wiwit tahun 1983 ). Matur nuwun.

Admin mengatakan...

Nderek mampir lan nyedot.. hidangan panjenengan kanti gratis.. matur suwun

Posting Komentar


Advertising free mortgage calculator