Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Selasa, Mei 12, 2009

Foto-foto "Festival Sinden Internasional 2009"



Minggu, 10 Mei 2009 ing Gedung Sasana Langen Budaya, Taman Mini Indonesia Indah, Jakarta.

Mangga komentar...

Seratan bab Festival punika saged dipun waos ing: MerdekaNews.com.

6 komentar:

Pambajeng "Broer" Argaputra mengatakan...

Wuah....wong manca dha bisa nembang Jawa kiii....! Uapikkk....tenan! Saya yen Panjenengan rekam, Mas....!

RCO mengatakan...

Waaah wong amrik yo iso nyinden to, weleh weleh weleh.... juarane wong ngendi mas?

Kandar Ag. mengatakan...

Sebutane wae festival, dadi ora ana pemenange, Mas RCO. Nanging yen aku sing mbiji, Hiromi Kano paling siiiiip ing antarane 9 iku. Jyaaaan... Iya heee.... sayang ora dak rekam.

Abilowo mengatakan...

wong negara manca wae, bisa nyinden lan nembang, terus generasi sing akan datang bisa uga belajar nembang lan nyinden ndadak neng negara manca, semoga ora nganti terjadi, jangan-jangan sekolah seni karawitan mengkone pindah neng jepang utawa neng amerika

Jrink Hetfield mengatakan...

wah, saben mrangguli kahanan sing kaya ngene iki kok rasane atiku sajak trenyuh, persis kaya dhek jaman konser gamelan FKY ing Purna Budaya Bulaksumur. Bedane wektu kuwi acara Konser Gamelan, lan sing lagi konser ngepasi Niyagane komplit sak Sindhene bocah cilik-cilik kabeh. Salut kagem Mas Kandar sing tansah mbudidaya njunjung kabudayan lan 'nglungguhke' kanthi samestine.

dianv3 mengatakan...

Kepada Yth Bapak/Ibu panitia Festival Sinden 10 Mei 2009 dengan hormat, dengan ini saya dian dari percetakan mau mengkonfirmasi kepada Bapak/Ibu panitia Festival Sinden bahwa hingga kini 22 juli 2009 pekerjaan pencetakan Poster, Undangan, Buku Program acara dan Piagam Penghargaan berikut mapnya belum dibayarkan kepada saya, oleh karena itu saya mohon kepada Bapak/Ibu panitia untuk dapat menindak lanjuti. untuk info lebih lengkap dapat menghubungi saya di 021-94501739 atau dengan Bapak Agus di no. 0852-16006570 atas perhatian bapak/ibu kami ucapkan terimakasih

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator