Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Selasa, Juni 16, 2009

Kresna Kembar (Sasrawindu) - MP3 Wayang Ki Hadi Sugito

Sawetara nunggu lakon wayang liyane liwat BornJavanese kene, iki dak aturake link saka blog kagungane Ki Wisnu Hadi Sugito, putrane swargi Ki Hadi Sugito. Panjenengan bisa mriksani dhewe ing kana, utawa ngeklik saka link-link ing ngisor iki, wong mung ko-pas... hehehe... [skd]

Artist : (Alm) Ki Hadi Sugito
Title : Kresna Kembar
Type : Winamp media file
Duration : 8 hours
Bit Rate : 41,1 kbps
All tracks : 135 Mb



01. Kresna_Kembar_01
02. Kresna_Kembar_02
03. Kresna_Kembar_03
04. Kresna_Kembar_04
05. Kresna_Kembar_05
06. Kresna_Kembar_06
07. Kresna_Kembar_07
08. Kresna_Kembar_08
09. Kresna_Kembar_09
10. Kresna_Kembar_10
11. Kresna_Kembar_11
12. Kresna_Kembar_12
13. Kresna_Kembar_13
14. Kresna_Kembar_14
15. Kresna_Kembar_15
16. Kresna_Kembar_16

3 komentar:

jualan wayang kulit mengatakan...

numpang ijin sedot ya mas..
oya sekalian promo, kami punya home industri u/ buat wayang, kalau ada yg berminat kunjungi http://tokowayang.blogspot.com

Juanggit mengatakan...

Matur nuwun sanget mas...

Aku mengatakan...

Wah maturnuwuuun sanget Mas Kandar... kula sampun donlod antareja mbalela kaliyan sasrawindhu... sae sanget kualita audione...

Saking WardiePNiron

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator