Selasa, Juni 16, 2009

Kresna Kembar (Sasrawindu) - MP3 Wayang Ki Hadi Sugito

Sawetara nunggu lakon wayang liyane liwat BornJavanese kene, iki dak aturake link saka blog kagungane Ki Wisnu Hadi Sugito, putrane swargi Ki Hadi Sugito. Panjenengan bisa mriksani dhewe ing kana, utawa ngeklik saka link-link ing ngisor iki, wong mung ko-pas... hehehe... [skd]

Artist : (Alm) Ki Hadi Sugito
Title : Kresna Kembar
Type : Winamp media file
Duration : 8 hours
Bit Rate : 41,1 kbps
All tracks : 135 Mb



01_Kresna_Kembar.mp3
02_Kresna_Kembar.mp3
03_Kresna_Kembar.mp3
04_Kresna_Kembar.mp3
05_Kresna_Kembar.mp3
06_Kresna_Kembar.mp3
07_Kresna_Kembar.mp3
08_Kresna_Kembar.mp3
09_Kresna_Kembar.mp3
10_Kresna_Kembar.mp3
11_Kresna_Kembar.mp3
12_Kresna_Kembar.mp3
13_Kresna_Kembar.mp3
14_Kresna_Kembar.mp3
15_Kresna_Kembar.mp3
16_Kresna_Kembar.mp3

3 komentar:

jualan wayang kulit mengatakan...

numpang ijin sedot ya mas..
oya sekalian promo, kami punya home industri u/ buat wayang, kalau ada yg berminat kunjungi http://tokowayang.blogspot.com

Juanggit mengatakan...

Matur nuwun sanget mas...

Aku mengatakan...

Wah maturnuwuuun sanget Mas Kandar... kula sampun donlod antareja mbalela kaliyan sasrawindhu... sae sanget kualita audione...

Saking WardiePNiron

Posting Komentar


Advertising free mortgage calculator