Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Selasa, November 04, 2014

Kinanti Sekar Rahina - Tari JAMPI GUGAT di Tugu Jogja (official video)

Jumat, Mei 23, 2014

Tari Bambangan Cakil - Anucha Sumaman and Thabo Isaac Rapoo 2008



Sapandurat mbokmenawa ora ana sing istimewa saka video iki. Nanging yen pamirsa priksa sapa sing maragaake Bambangan lan Cakil ing video iki, dak kira banjur pada ngungun. Paraga Bambangan ing beksan Bambangan Cakil ini diselirani dening Anucha Sumaman, nom-noman saka Thailand. Dene sing maragaake Cakil yaiku nom-noman saka Afrika Selatan, Thabo Isaac Rapoo. Luwih-luwih yen uga nggatekake sing padha nabuh gamelan, ora liya uga nom-noman seka manca negara sing sakabehe lagi unjuk ketrampilan sawise digembleng sajroning 3 sasi rikala pada ambyuk ing Indonesian Arts and Culture Scholarship 2008.

Link video jangkep bisa dipriksani ing: http://www.youtube.com/watch?v=1zeFhhx7oZ8

Rabu, September 25, 2013

Celtic Woman - Nella Fantasia




NELLA FANTASIA (In my fantasy)

Nella fantasia io vedo un mondo giusto,
Lì tutti vivono in pace e in onestà.
Io sogno d'anime che sono sempre libere,

Come le nuvole che volano,
Pien' d'umanità in fondo all'anima.

Nella fantasia io vedo un mondo chiaro
Lì anche la notte è meno oscura.
Io sogno d'anime che sono sempre libere,
Come le nuvole che volano.
Pien' d'umanità.

Nella fantasia esiste un vento caldo,
Che soffia sulle città, come amico.
Io sogno d'anime che sono sempre libere,
Come le nuvole che volano,
Pien' d'umanità in fondo all'anima.


Terjemahan (Jawa)

Ing pangangen-angenku aku weruh donya mung sajuga
Ing endi saben wong urip ing katentreman lan kejujuran
Aku duwe pangimpen ngenani suksma sing tansah merdika
Kaya mega sing ngawang
Kebak rasa kamanungsan ing telenging kalbu

Ing pangangen-angkenku aku weruh donya kang padhang
Ing ngendi saben wengi ana kurang peteng
Aku duwe pangimpen ngenani suksma sing tansah merdika
Kaya mega sing ngawang
Kebak rasa kamanungsan

Ing pangangen-angkenku ana angin kang anget
sumilir menyang kutha, pindha rowang
Aku duwe pangimpen ngenani suksma sing tansah merdika
Kaya mega sing ngawang
Kebak rasa kamanungsan ing telenging kalbu ***

Rabu, Maret 20, 2013

Tari: Srikandi - Mustakaweni

Senin, Juni 04, 2012

"Soegija" - Film dening Garin Nugroho

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator