Kamis, September 14, 2017

Jaranan - Gendhing Dolanan Anak (PLK Yogya) - Audio



Ha mbok sumprit, tekan saiki aku durung tau numpak jaran séjéné jaran képang!

Rabu, September 13, 2017

Gethuk - Gendhing Dolanan Anak (PLK Yogya) - Audio

Selasa, September 12, 2017

Test Video : Jatiningsih - Progo - Pasar Kenteng - Menoreh

Senin, Agustus 28, 2017

Bahasa Jawa ing Bandara Adisutjipto Jogjakarta







Lagi ngeh yèn pengumuman boarding ing Bandara Adisutjipto Jogjakarta uga nggunaaké basa Jawa saliyané basa Indonesia lan Inggris.

Rabu, Maret 02, 2016

Jangkrik!

"Jangkrik...!!!"

Ngono kuwi biasane yen wong lagi muntapake mangkele marang wong liya utawa marang kahanan sing ditemahi.


"Matur nuwun ya, Krik, sliramu bisa ngudhari rasaning ati iki. Arepa mung nyebut jenengmu, ning emosi iki dadi rada plong!" [skd]


Advertising free mortgage calculator