Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Rabu, Oktober 06, 2010

"Ndherek Dewi Maria" - dening Djaduk Ferianto (Lyrics).mp4




File MP3 audio-nipun saged dipun undhuh wonten ing mriki: Djaduk Ferianto - Ndherek Dewi Maria

5 komentar:

Chi-chi mengatakan...

apik tenan n_n

Agustinus Hargo Pramudya mengatakan...

Mas Kandar,..
nDherek Dewi Mariyah-e mas Djaduk lsp.. punapa saged dipun download nggih??
Kados pundi caranipun?
Nuwun

Kandar Ag. mengatakan...

@Pakdhe Hargo: MP3-nipun saged dipun undhuh ing mriki, Pakdhe:
Djaduk Ferianto - Ndherek Dewi Maria

Agustinus Hargo Pramudya mengatakan...

Matur nuwun Mas Kandar,
sampun saget kelakon kula download..
Matur nuwun, Berkah Dalem

Yogi M mengatakan...

Artikel dan blognya bagus juga, komentar juga ya ke blog saya www.infonotesharian.blogspot.com

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator