Senin, Agustus 28, 2017

Bahasa Jawa ing Bandara Adisutjipto Jogjakarta







Lagi ngeh yèn pengumuman boarding ing Bandara Adisutjipto Jogjakarta uga nggunaaké basa Jawa saliyané basa Indonesia lan Inggris.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar


Advertising free mortgage calculator