Thursday, August 04, 2011

Bagong Ratu - MP3 Wayang Ki Hadi Sugito

Update per 21 Agustus 2011: kanthi kualitas audio ingkang langkung alus tinimbang saderengipun. [skd]

01 - Bagong Ratu 1A.mp3
02 - Bagong Ratu 1B.mp3
03 - Bagong Ratu 2A.mp3
04 - Bagong Ratu 2B.mp3
05 - Bagong Ratu 3A.mp3
06 - Bagong Ratu 3B.mp3
07 - Bagong Ratu 4A.mp3
08 - Bagong Ratu 4B.mp3
09 - Bagong Ratu 5A.mp3
10 - Bagong Ratu 5B.mp3
11 - Bagong Ratu 6A.mp3
12 - Bagong Ratu 6B.mp3
13 - Bagong Ratu 7A.mp3
14 - Bagong Ratu 7B.mp3
15 - Bagong Ratu 8A.mp3
16 - Bagong Ratu 8B.mp3

19 comments:

Agustinus Hargo Pramudya said...

"Rampung... dening aku..!",... matur nuwun mas Kandar.. Bagong Ratu sampun kelakon kula donlot komplit...

Kandar Ag. said...

Sweneng aku, Pakdhe Hargo!
Lha... punika links anyar, kanthi kualitas audio ingkang langkung alus tinimbang saderengipun.

trixieprinting said...

Mas kandar nek wonten lakon ingkang langkung, mbok dipun paringi supados saget tambah rame


nuwun
trixie

purwadi said...

niku wonten vidione mboten

Kandar Ag. said...

@Purwadi: Kadosipun boten wonten, Kakang Mas...

YOART said...

mas Agustinus Sukandar, matur nuwun sanget nggih ...nuwun sewu bade download masa...

Bapake Diyah said...

sukses ndownload. maturnuwun sanget

TEKNIK SURVEI PEMETAAN said...

Pak nDar ingkang kinormatan ,nyuwun idhi palilah badhe nderek ndonlut

Miskidi Wiryotinoyo said...

Nderek pitepangan, kulo saking Trenggalek jawa timur tumut remen amargi taksih saget madangetaken wayang kulit KI HADI SUGITO kados naliko alit kulo wonten jogja

Official Blog of Erly said...

Nyuwun idi palilah kawula ndherek ndonlod file wayangipun, boten namung ingkang punika nanging sadaya file wayang kaliyan punapa kemawon, kalebet lelagon ingkang panjenengan aplod wonten mriki. Matur nuwun.

Rian Jempol said...

duh Gusti,, Matur sembah nuwun... setelah 12 tahun pulang ke Papua n gak pernah sowan sebelum almarhum meninggalkan kita semua, akhirnya bisa dengar lagi suara almarhum Ki Hadi Sugito.. beliau adalah idola dan inspirasi saya... makasih admin,, salam dari Papua

Hewlet Packard said...

Pakdhe, nyuwun idi badhe tumut ndherek download koleksinipun. Matur sembah nuwun sakderengipun. Nuwun....

CV.SuretyIndo Tri Star said...

Matur suwun, mugi dados panguri uri kabudayan... Mugi Almarhum khusnul khatimah

suhar tadi said...

Sukses dunlud....nuwun mas

Ignatius Yuliyanto said...

Matur nuwun mas

TIO sound system said...

Y

TIO sound system said...

Matur nuwon srdayanipun

TIO sound system said...

Y

TIO sound system said...

Y

Post a Comment


Advertising free mortgage calculator