Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Jumat, April 17, 2009

Wallpaper - Semar, Gareng, Petruk, Bagong


Prepat Punakawan_1600*1000
Prepat Punakawan_1600*1200

Gareng, Petruk, Bagong ukuran 1600*1000:
Gareng_1600*1000 Petruk_1600*1000 Bagong_1600*1000

Undhuh uga Gareng, Petruk lan Bagong ukuran 1600*1200:
Gareng_1600*1200
Petruk_1600*1200
Bagong_1600*1200

2 komentar:

sirunsuhadi mengatakan...

Pak kandar nderek tepang kulo saking wsobo, mugi2 blog puniko tansah eksis ndados regeng nguri2 budaya jawi, lan ujung2e bade nyuwun tambah lakon wayang babad banjaran bisma dalang Ki timbul utawi Ki sugiton nuwun

PTK ANTON mengatakan...

kulo remen lan tumut bingah maju terus budaya jawa forever la okoke

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator