Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Selasa, April 08, 2008

Kresna Duta - MP3 Wayang Ki Hadi Sugito

All tracks = 139 MB
Bitrate = 40 Kbps
Duration = 8 hrs


01-KRESNA DUTA 1A.mp3
02-KRESNA DUTA 1B.mp3
03-KRESNA DUTA 2A.mp3
04-KRESNA DUTA 2B.mp3
05-KRESNA DUTA 3A.mp3
06-KRESNA DUTA 3B.mp3
07-KRESNA DUTA 4A.mp3
08-KRESNA DUTA 4B.mp3
09-KRESNA DUTA 5A.mp3
10-KRESNA DUTA 5B.mp3
11-KRESNA DUTA 6A.mp3
12-KRESNA DUTA 6B.mp3
13-KRESNA DUTA 7A.mp3
14-KRESNA DUTA 7B.mp3
15-KRESNA DUTA 8A.mp3
16-KRESNA DUTA 8B.mp3

Yen ngersaake Kresna Duta -Ki Timbul Hadiprajitna, klik kene!

Powered by: Cowon JetAudio
Join 4Shared Now!

8 komentar:

hareez mengatakan...

wehehehe...untung easy-share nda' diblok juga :D (atau belum yah?), jadi saya bisa donlod lagunya. makasih yah mas

Kandar Ag. mengatakan...

Muga-mugaaaa...ora diblokir kaya RapidShare! slamet...slamet...slamet... Hehehe...

pilot1953 mengatakan...

Mas Kandar,

senajan aku iki putro betawi, namung tiang sepuh bikin aturan / angger2 he he, mlebu pager kudu ngendikan jawi , he he he, benerkan yah,

Saya Putra Jawa kelahiran Betawi, kepenakan eh keponakan IJ Kasimo he he he.

Kamas saya ada yang di Kathedral jadi secondan ne Romo Kardinal ho ho ho.

Nah bali neng Kresna Duta iki, kalau aku lebih sreg sama yang dari Nartosabdho.

Tetapi buat tambahan koleksi lumayan loh.

Omong punya omong punya wayang wahyu punya nggak ?

Suwun lan AMDG
Otto

Mas Eko Danarto mengatakan...

Mas Kandar, ndherek nepangaken. Kulo Eko, asli Temon, Kulon Progo. Sampun 14 tahun kulo merantau dhateng tanah Kalimantan (Kalteng, Kalsel, Kaltim). Mama ipun lare2 njih asli tiyang Dayak-Kalteng. Sakmeniko kulo dinas dhateng Samarinda_Kaltim. Rikolo kulo nemok-aken blog meniko, jan.. manah kulo remen sanget. Menopo malih kulo ngefans kalian Alm. Ki Hadi Sugito. Matur nuwun njih Mas..

Muhammad mengatakan...

matur nuwun sanget mas, sampun difasilitasi downlotan wayang... saget ngobati kangen kulo kalih kampung teng njawi...

sri mengatakan...

OK Tenan wayange

Ayons_AE mengatakan...

Matur nuwun sanget mas, mugi panjenengan sak keluwargo pinaringan murah rejeki... Amiin.

Kang Trick mengatakan...

Matornuon Kang, oleh di colong gratis, wong adoh karo njjowo seh oman klangenane leluhor

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator