Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Jumat, September 18, 2009

Sugeng Riyadi Lebaran 1430 H


"Mangan kupat sayure bakmi. Sewu lepat nyuwun agunging pangaksami."
SUGENG RIYADI IDUL FITRI 1430 H. (``,) [skd]



"Untuk Kita Renungkan" (Ebiet G. Ade)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator