Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Kamis, Maret 13, 2008

Anoman Takon Swarga - MP3 Wayang Ki Hadi Sugito


Get your own playlist at snapdrive.net!


All tracks = 141 MB
Bitrate = 40 Kbps
Duration = 8 hrs


01-ANOMAN TAKON SWARGA-1A.mp3
02-ANOMAN TAKON SWARGA-1B.mp3
03-ANOMAN TAKON SWARGA-2A.mp3
04-ANOMAN TAKON SWARGA-2B.mp3
05-ANOMAN TAKON SWARGA-3A.mp3
06-ANOMAN TAKON SWARGA-3B.mp3
07-ANOMAN TAKON SWARGA-4A.mp3
08-ANOMAN TAKON SWARGA-4B.mp3
09-ANOMAN TAKON SWARGA-5A.mp3
10-ANOMAN TAKON SWARGA-5B.mp3
11-ANOMAN TAKON SWARGA-6A.mp3
12-ANOMAN TAKON SWARGA-6B.mp3
13-ANOMAN TAKON SWARGA-7A.mp3
14-ANOMAN TAKON SWARGA-7B.mp3
15-ANOMAN TAKON SWARGA-8A.mp3
16-ANOMAN TAKON SWARGA-8B.mp3

Powered by: Cowon JetAudio and Join 4Shared Now!

8 komentar:

Heri mengatakan...

Wah, sae sanget blogipun. Matur nuwun, Romo. Kulo ndherek ngundhuh kagunganipun wayang. Mugi-mugi kabudayan Jawi tansah lestari..

sokoalit mengatakan...

Alhamdulillah..Taksih wonten ingkang kabudayan Jawi. Mugi-mugi tansah lestari kados ingkang dipun begjo kakang Heri

gombong mengatakan...

muantabbbbbb polllll

jest mengatakan...

panci jos gandhos blog Panjenegan Mas, tapi wayang kulit ipun nek saget mboten yogya nan thok. maturnuwun

Agung mengatakan...

mas kandar, nuwun sewu...
nderek ngunduh njih, mtr nuwun sakderengipun

Pater A. Eko Budi Santoso, SJ mengatakan...

Mas Kandar, matur nuwun. Nunut download. Kula sapunika saget wayangan sanadyan wonten ing manca, Filipina.

Kandar Ag. mengatakan...

@Rm. Eko Budi Santoso, SJ

Waaaaah... karawuhan Romo Eko! Kadya siniram tirta windhu! Mangga-mangga, Romo... dipun prayogaaken donlot. Mugi-mugi saged kangge kanca makarya, lan jampi sayah. (``,)

Hehehe... kula angkatanipun Rm. Irsan Rimawal, SJ. Sampun 6 tahun kecalan lacak.

Berkah Dalem, Romo...

baim mengatakan...

top markotop...taksih waget pados wayang kulit mp3 matur nuwun..nderek donlot

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator