Wednesday, March 12, 2008

MP3 Gendhing-gendhing Pahargyan Temanten (2)

Gendhing-gendhing Pahargyan Temanten 02 (All tracks = 54.1 MB)

01 - Rerepen Pangkur Singgah-Singgah Ayak-ayakan (Pl. Br.).mp3
02 - Ktw Mijil Asri (Pl. Br.).mp3
03 - Lgm Putri Gunung.mp3
04 - Ktw Kinanthi Daradasih (Sl. Mnyr.).mp3
05 - Ldr Sigramangsah (Sl. Mnyr.).mp3
06 - Ayak-ayak (Sl. Mnyr.).mp3
07 - Ldr Sarayuda (Pl. Br.).mp3

Powered by: Cowon JetAudio and Join 4Shared Now!

7 comments:

BaY said...

mas, umpami wayang panjenengan kerso upload wonten heritageofjava.com mesti sip, dados download-ipun langkung gampil,wonten space ingkang dipun sediakaken kangge penyumbang
matur nuwun

bayu

eko said...

waduh mas, sinten maleh menawi mboten kita ingkang nguri uri budoyo jawi. monggo dipun lanjut maleh. matur sembah nuwun kulo sampun ngunduh fileipun.


eko

Den mas'e GISRUN said...

Nderek langkung, menawi kepareng badhe ngunduh kebo-gironipun nggih?

gooooen said...

matur nuwun lagu2 jawane, wes kula download..

Gema Mahardhika said...

kulo nyaranaken mas... dipun upload wonten mwdiafira.com.... menika upload anyar ingkang sae lan cepet..

Gema Mahardhika said...

nuwun sewu... salah ingkang bener menika mediafire.com

Leo Adang Nugraha said...

Ndherek Nyengkuyung Mas..namung menika ingkang kulo saged..Matur suwun sukses selalu..Mugi tansah binerkatan ing Gusti..

Post a Comment


Advertising free mortgage calculator