Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Selasa, Maret 11, 2008

AVAILABLE TO DOWNLOAD from Born Javanese

The listing below is my collections of traditional musics from the heritage of Javanese culture. I would like to share them with you. "Wayang Kulit" (puppet shadow play) has been the most favorable one since many lovers of the past Ki Hadi Sugito has been looking for downloadable materials of his masterpieces. You can download my collections for FREE just by clicking through the links you want to.

Hopefully, you can enjoy the taste of Javanese atmosphere wherever and whenever you are. Happy listening to our prideful heritage! ***


KATEGORIFOLDERKETERANGAN

MP3 Wayang Kulit

01

Antareja Mbalela (4Shared)

Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (139MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

02

Semar Mbangun Kahyangan (4Shared)

Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (132MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

03

Anoman Takon Swarga (4Shared)Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (141MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

04

Ujung Sengara (4Shared)

Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (134MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

05

Baladewa Mandira (4Shared)

Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (131MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

06

Wisanggeni Gugat (4Shared)

Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (139MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

07

Wahyu Slaga Hima (4Shared)

Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (135MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

08

Petruk Dhukun (4Shared)

Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (143MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

09

Kresna Duta (4Shared)

Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (139MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

10

Suryatmaja Maling (4Shared)

Ki Hadi Sugito, 16 tracks, 8 hours (133MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

11Kresna Duta (Ki Timbul Hadiprayitna) (4Shared)Ki Timbul Hadiprajitna, 16 tracks, 8 hours (133MB), mp3PRO 40Kbps, Stereo, 44.1KHz

***

MP3 Gendhing-gendhing Jawa Klasik

01

Gendhing-gendhing Pahargyan Temanten (1)

8 tracks (53.7MB), MP3 128Kbps, Stereo, 44.1KHz

02

03

Gendhing-gendhing Pahargyan Temanten (2)

Gendhing Tlutur

7 tracks (54.1MB), MP3 128 Kbps, Stereo, 44.1KHz

6 tracks (37.3MB), MP3 128 Kbps, Stereo, 44.1KHz

***

MP3 Gendhing-gendhing Tari & Langgam Jawa

01

Gendhing Tari Kreasi Baru (4Shared)

7 tracks (33.2MB), MP3 128Kbps, Stereo, 44.1KHz

02

Langgam Jawa - Waljinah 1 (4Shared)

Langgam Jawa - Waljinah 2 (4Shared)

15 tracks (49,5MB), MP3 96Kbps, Stereo, 44.1 KHz

15 tracks (46MB), MP3 96Kbps, Stereo, 44.1 KHz



Powered by: Cowon JetAudio
Join 4Shared Now!

35 komentar:

sigid mengatakan...

Hi hi, mas Kandar rajin njih ....
Matur nuwun njih mas :-)

Feri mengatakan...

matur nuwun sanget mas kandar.... mp3 wayangipun...

aku mengatakan...

mas...matur nuwun sanget nggih.....

nek saged kulo mbok njaluk

tulung...

kulo pingin goro² kang wonten

Rabiyes kalian cak diqin...

wonten mboten nggih???

yen wonten..nyuwun tulung dipun

upload...

kula binggun,soalipun mboten

wonten link kagem DL goro²

menika...


sampun pareng

mydearjoko mengatakan...

Mas Kandar punya nggak rekaman Ki Hadi Sugito yang judulnya Sugriwa Subali.... kalau punya bagi-bagi dong Mas he... he.... he.... Dulu waktu kecil saya pernah dengar rekaman seorang dalang dari Yogyakarta yang mirip dengan Ki Hadi sugito kalau nggak salah namanya Ki Parman..... jika ada yang punya rekaman beliau dan bersedia bagi-bagi tentu saya akan sangat berterimakasih.......

eshape waskita mengatakan...

Tak kusangka aku nemu blog ini.
Terima kasih buat yang punya ide untuk mbuat blog ini.

Salam

eshape

kurnia mengatakan...

jenengan kudu-ne edan......
Nek ra edan ra mungkin gawe blog iki.....
Matur nuwun buat isi-isinya......
Sukses selalu.....

Kandar Ag. mengatakan...

Wakakaka... matur nuwun, Mas Kurnia, sampun mapir mriki! Pancen ngedan tur kedanan! Sing mampir ben ketularan edan.... wikikiki...

King mengatakan...

manteb mas
nguri-uri kabudayan jawa
yen wonten sing ki manteb sudarsono ne di upload nggih mas
sering midhangetaken radio sapari(opo safari) mas?

warm dawn mengatakan...

ndar, ndar... koleksiku saiki uakehhhh buanget!!!

fool_indeed mengatakan...

matur nuwun sanged mas....

kulo nithil gendhing2ipun nggih....

menawi wonten campursari jowo lawas kulo nggih purun...
punopo liyane ingkang mambu musik jowo,....


wkwkwkwkwkwkw..............

Suko mengatakan...

mas kandar kulo nyuwun wayang lakon wisanggeni lahir dalangipun ki Hadi sugito alm.saget mboten awit koleksinipun kulo kirang meniko matur nuwun sak derengipun

MiSsLiNd76 mengatakan...

ada punya gendhing semar mantu gak? versi instrumentalnya seh

jocko mengatakan...

jos tenan 1000x

mas, gending ipun di tambah lagu2 campur sari kagungane mas mantous kalian mas didi kempot pripun...

matur nuwun

kalung segala obat ( Lilik ) mengatakan...

Matur nuwun mas gending ipun.. mugi sing kuwoso mbales kesaean panjenengan.. amin (Lilik Biofir)

Edi ismanto mengatakan...

kadhose niki priyayi kulon progo, nopo leress..?
kok koleksine nggone almarhum ki hadi sugito sedoyo.
kulo nggih remen kalihan wayang, nek wonten kulo mbok diparingi e-book cerita wayang, ben wayah santai saget maos ceritane..
matur suwun... sak derenge.

Kandar Ag. mengatakan...

@Edi Ismanto:
Leres, Mas Edi, kula asli Kulonprogo. Syukur yen panjenengan ugi remen wayang, saking Jateng-DIY ugi nggih?
Gadhahipun nembe MP3 je, yen e-book lakon wayang dereng gadhah. Mbokbilih kanca blogger sanes wonten ingkang kagungan.

Matur nuwun sampun mampir mriki. GBU.

Edi ismanto mengatakan...

kagem P' kandar sugeng enjing..
slamet nggih pak sampun kaparingan putro.... telaat......adhooh.. ning boten nopho2 toh...
kulo niki tiang kulon progo kemringeeeet (kadhos bar olah raga alias pegunungan kokap) ingkang padhos menir ten karawang). kulo sanget remen dumateng blog puniko cocok lan mantep surantep... nek wonten e-book ingkang boso jawi kulo nggih remen (kulo niki wong jowo sing pengin sinau falsafah jowo telat malih niki...)

Cahyo mengatakan...

mas kandar ko' mboten nambah koleksine ki Hadi Sugito?!! pun tenggo lakon2 sanesipun. menawi wonnten lakon2 antasena takon bapa, werkudara kembar4, lahire anoman kalian lakon2ipun Gatotkaca.. matur suwun
#Cahyo Jogja

vito mengatakan...

http://vi-too.blogspot.com/

Salam Kenal ya....?

Agatho mengatakan...

Siiiip deh blognya...!

JEMANI ROMANCE mengatakan...

matur nuwun mas kadar, menghibur sekali nich!

xrootboy mengatakan...

wah matur nuwun sanget pak niki sing pun dangu kulo padosi,menawi saget dipun tingkataken njih pak :)
pancen mantep tenan blog e

sukrasno mengatakan...

matur nuwun sanget mas, kulo pun saged ngunduh mp3 wayang kulit....lanjutken....!

Tansah M mengatakan...

Mas gadah mp3 instrumen siter gitar jowo gito lho... kalau ada sharing ya...makasih

banjarnegara boy mengatakan...

MAS ,,SAKING BAGUSNYA BLOG INI GA BISA KOMENT APA APA,,SEBAGAI ORANG JAWA SUATU KEBANGGAN BISA MELIHAT BLOG INI,,,JUARA,,,

Sastro Koplak mengatakan...

Kados pundi kabare mas?

dwi bgts mengatakan...

download nya wayang kulit ini lewat mana ya kok tak cari di 4shared gk ketemu bisa bagi ilmu donk buat semua yg tau

Kandar Ag. mengatakan...

@Dwi: Lha itu...link-linknya di samping kanan halaman blog ini, Mas.

dwi bgts mengatakan...

wah makasih mas ya atas perhatianx...akhirx aku bisa download
meski baru 2 judul

Okim Cavalera mengatakan...

Dua jempol kangge Blog meniko. Maturnuwun, sampun damel Blog ingkang migunani kangge nguri-uri kabudayan Jawi. He..he...siapa tahu suatu saat nanti, njenengan dipun dapuk dados Menteri Kebudayaan ...wiss..pokoke siipp tenan !.....

GUYUP RUKUN mengatakan...

matur nuwun blogipun sae nderek nyengkuyung kabudayan jawi. maju terus pantang mundur. nderek nepangake IKA PAKARTI ( IKATAN PAGUYUBAN KELUARGA TANAH JAWI ) KALIMANTAN TIMUR

YOART mengatakan...

mas Kandar, kados pundi khabaripun ? matur nuwun sanget kagem "galeri" wayangipun ... wah nganti lali nuwun sewu / permisi bade ngunduh lakon lakonipun saking senenge he he he... Mohon izin mas... Nanging bade matur, wonten setunggal malih lakon ingkang dereng tersedia mas, inggih meniko Lakon ONTOSENO TAKON BOPO dening Ki Hadi Sugito. Matur nuwun sanget menawi mas Kandar kerso upload lakon puniko. wasallam !

YOART mengatakan...

masa Kandar, kadospundi khabaripun ? sae sae tho ? matur nuwun kagem sedayanipun. Wah nganti lali mohon izin ngunduh... nyuwun pangapunten nggih mas he he he ... Saiki aku ngelukis sepanjang malam ora opo opo soale wis nganggo konco: ki Hadi Sugito lan lakon lakon wayange sing lucu lucu. Nanging, nuwun sewu mas Kandar, wonten sawijining lakon ingkang dereng tersedia, inggih puniko lakon: ANTASENA TAKON BAPA... kagungan mas ?

cumplung suwung mengatakan...

nderek donlod mas.
pengagum Ki Hadi Sugito.
Prembun Kebumen.
domisili brebes

mas anto mengatakan...

menawi wonten bade request lakon joyologo dalang Anom Suroto kang nopo lakon petruk dadi ratu

matursuwun......

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator