Kanthi mencet tautan persis ing ngandhap seratan punika, panjenengan sampun nyengkuyung blog punika. (``,)

online casino bluebook - www.onlinecasinobluebook.com/ voted top online casino review site 2010

Senin, Maret 10, 2008

MP3 Gendhing-gendhing Pahargyan Temanten (1)

Ing ngisor iki aku duwe koleksi MP3 gendhing-gendhing kanggo mahargya temanten Jawa. Yen panjenengan ngersaake download mung kari ngeklik "Download" ngono wae ing saburine jeneng file MP3-ne.

The following is a list of my collection of Javanese Gamelan musics for wedding. Just click on "Download"(s) to get the MP3 file(s). Please taste the solemnity of the Javanese wedding ceremony through the musics presented to you!



Gendhing Pahargyan Temanten 01 (All tracks = 53.7 MB)

01 - Ktw Sekaring Puri (Pl. Br.).mp3
02 - Ldr Gatipadasih (Pl. Br.).mp3
03 - Ldr Wilujeng (Pl. Br.).mp3
04 - Kodhok Ngorek Kalajengaken Umbul Donga (Sl. Mnyr.).mp3
05 - Ldr Sri Kaloka (Sl. Mnyr.).mp3
06 - Ldr Manis (Pl. Br.).mp3
07 - Ldr Eling-eling Kasmaran (Pl. Br.).mp3
08 - Kebogiro (Pl. Br.).mp3

Powered by: Cowon JetAudio, imeem and Join 4Shared Now!

15 komentar:

sawali mengatakan...

badhe ndherek ngunduh file-ipun ki. matur nuwun sanget.

chubby53 mengatakan...

matur sembah nuwun...

wawan mengatakan...

monggo nguri uri kabudayan kito, matur nuwun

protyah mengatakan...

Terima kasih banyak!
Saya orang Ukraina, dan hampir selama setahun saya belajar Bahasa Indonesia. Musik Indonesia kesukaan saya!

indiana jones mengatakan...

lagune ueenaakk tenann

http://hidup-bijak.blogspot.com/

Hanurawan Agung Nugroho mengatakan...

mas njenengan asline pundi to?

Kandar Ag. mengatakan...

#Hanurawan Agung Nugroho: Kula asli Kulonprogo, Jogja, Mas...

Matur nuwun sampun mampir mriki.

tukiyar mengatakan...

suwun yo mas , namung kemawon dinten meniko kulo dereng saged 'ngundhuh' sedaya,la akses 'nglemot'

tukiyar mengatakan...

Pas kulo ngundhuh Ldr.Sri Kaloka, kadhawuhan dening mr. 4shared. bilih file mboten valid.Dados mboten saget kulo undhuh.Pipun nggih?

Kandar Ag. mengatakan...

#Tukiyar: Sampun dipun dandosi, Mas, mangga dipun lajengaken...

mitanggel mengatakan...

Matur sembah panuwun, mbok menawi wonten tembang-tembang macapat mp3 kawula nyuwun dipun kabari. Badhe ndherek nguri-nguri kabudayan Jawi kangge lare-lare.

gunung sri hartono mengatakan...

kagungan sekar wulang reh mboten njih ?

parmesan mengatakan...

matur sih agunging panuwun mas..
mbok bilih mboten dados penggalih,badhe nyuwun gendhing kala ganjur mas..
nyuwun link download mekaten mas,.
matur sembah panuwun

Nuran Farah mengatakan...

wah....komplit tnan. maturnuwun sanget mas kandar nderek donlot...

flamboyan mengatakan...

Suwun banget yo mas, pinaringanipun gending2 jawi, meniko kagem kulo hadiah natal...Gusti amberkati. GBU

Poskan Komentar

Komentar paling anyar


Advertising free mortgage calculator